ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ούτε μικρός ούτε τρελός, ίσως αληθινός



Ο κύριος Λεβέντης δεν είναι  μικρός ούτε  φαίνεται  και τρελός. Τα περασμένα του, μάλλον πρέπει να θεωρηθούν ξεχασμένα. Εξ άλλου, όλοι πλέον είμαστε νούμερα.
Τώρα πιθανολογώ ότι τις ίδιες  σκέψεις κάνει και ο  Αλέξης Τσίπρας, που σύμφωνα με άποψη γνωστού διαδικτυακού παράγοντα (ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ) διαθέτει χημεία  παραπλήσια με αυτήν του Προέδρου των Κεντρώων…. Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αλέφαντο και την Ελένη Λουκά.
Ακούστε τώρα τι σκοπεύει να κάνει  ο Λεβέντης :Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη, αν και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη !
Όπως είπε ο Πρόεδρος των Κεντρώων,  δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον Αλέξη γιατί είναι τρομερός ψεύτης και εξαπατά τους πάντες. «Έχω κι ένα όνομα στην κοινωνία και δεν σκοπεύω να το χαλάσω εξαιτίας του Τσίπρα» είπε ο Λεβέντης... Για να αναγκάσει τον Αλέξη να τηρήσει τα όσα θα συμφωνήσουν, ο Λεβέντης δήλωσε πως σκοπεύει να συμφωνήσει με τον Τσίπρα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θέλει ο ίδιος.
«Έχω παρατηρήσει πως ο Τσίπρας κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα λέει, οπότε, αν συμφωνήσει στα αντίθετα από αυτά που θέλω, θα κάνει τα αντίθετα, δηλαδή αυτά που θέλω πραγματικά» είπε ο Λεβέντης, εκπλήσσοντας τους πάντες με την  βαθιά του σκέψη.

Μπλοφαδόρος περιωπής ο κύριος Πρόεδρος των Κεντρώων, ετοιμάζεται κι αυτός για την επερχόμενη αναδόμηση και  αναδιανομή της μνημονιακής εξουσίας : Υπουργεία, Γραμματείες, Διοικήσεις, και λοιπά και λοιπά. Και κάποιοι – συμπεριλαμβανομένου του Τσίπρα -  τρέμει το φυλλοκάρδι τους για το αν θα έχουν και ποιο θα είναι το νέο τους  πόστο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου