ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Το μαστίγωμα του Ελλήσποντου, μέρος δεύτερο : Το ξανθό γένος

του Άντη Ροδίτη
Επί τέλους, όπως βλέπετε εδώ http://mignatiou.com/2018/02/anisichies-choris-antikrisma-apo-ti-rosia-gia-tis-tourkikes-proklisis-stin-kipriaki-aoz/#more-311958   η Ζαχάροβα κατέβηκε από το άλογο του Κολοκοτρώνη (που την είχε ανεβάσει ο Ιγνατίου να δείχνει στον ρωσικό στρατό τον δρόμο προς την Πόλη) αλλά δεν έφυγε κιόλας. Αντίθετα, μίλησε. Το ξανθό γένος μίλησε και το είπε ορθά-κοφτά: Ανησυχεί!!! Και μην κινείστε, μην κουνιέστε, μην κάνετε βήμα βλήματα ή βλήματα-βήματα! Μην κουνιέστε!  

Στο μεταξύ η ίδια η Ρωσία και βήματα κάνει και βλήματα πασάρει στον βλαμμένο της γειτονιάς.

Εκτός κι αν πέφτω τόσο πολύ έξω κι ο Πούτιν πάει να ρίξει τον τρελό στα βράχια. Τον ταΐζει αλαζονεία τρεις φορές την ημέρα. Το μόνο που έμεινε είναι να του στείλει και μπογιά να βάψει τον μισό του στόλο μπλε κι

ύστερα να τον κάψει. Να ναυμαχήσει επιτέλους. Να μυρίσει μπαρούτι. Να δει κομμένα χέρια-πόδια, να βιάσει, να ξεθυμάνει.

Οι βαρέλες που βλέπετε είναι στον δρόμο για το αρχοντικό του Ξέρξη και είναι τύπου «s-alazonia», made in Moscow. Η πάνω-πάνω τελευταία βαρέλα περιέχει μαστίγια για τον… Ελλήσποντο, για το Αιγαίο, για όπου λάχει. Ο νέος Ξέρξης θα τις μαστιγώσει, όπου υπάρχουν, όλες τις θάλασσες!






Αλλά δεν είναι αυτός το μέγα πρόβλημα.

Το μέγα πρόβλημα είναι όλοι οι δικοί μας νέοι και παλιοί «ήρωες» που φωνάζουν και ξελαρυγγίζονται για τις «αρχές» και για τις «αξίες» και για τις μεγάλες δυνάμεις, τον ΟΗΕ, την Ε.Ε.,  τις ΗΠΑ, που δεν έρχονται, οι παλιάνθρωποι, να… εφαρμόσουν το Δίκαιο!! Τόσο αγράμματοι και αστοιχείωτοί είμαστε. Τόσο θρασείς και ανέντιμοι. Τόσο ξεφτίλες. Μόνοι μας καταστρέφουμε πρώτα την ισχύ της πατρίδας μας με τις φαγωμάρες μας, και ύστερα επικαλούμαστε τους ξένους να διακινδυνεύσουν τα συμφέροντά τους και τις ζωές των πολιτών τους για χατίρι των δικών μας συμφερόντων!!

Από την άλλη, ως συνήθως, το ΣΙΓΜΑ αυτή τη φορά, έφερε τον καθυστερημένο μισόν αιώνα «ειδικό» του να μας εξηγήσει ότι πρέπει να το χωνέψουμε επιτέλους ότι η Κύπρος είναι δυτικό κομμάτι κι όχι ρώσικο!!!

Καλά, ρε παιδιά, τότε τι έκαμνεν ο μεγαλύτερός μας ήρωας ο Μακάριος από το 60 ως το 74 (και βάλε)… μαχόμενος μαζί με το ΑΚΕΛ εναντίον των ΗΠΑ; Τι έκαμνεν ο μεγαλύτερός μας ήρωας κοντράροντας το ΝΑΤΟ;;;;

Έν έξερεν ότι η Κύπρος είναι τταράφιν των ΗΠΑ (έτσι είπεν ο ειδικός του ΣΙΓΜΑ)  κι όχι της Ρωσίας;;;  

Ε, έξερεν και παραέξερεν, αλλά έπρεπε να «πολεμά» τις ΗΠΑ αν επρόκειτο να έχει στην πούγκαν τις ψήφους του ΑΚΕΛ… Επολεμούσαν, ρε, μαζί τον κακόν ιμπεριαλισμόν ενταγμένοι στον καλόν «διεθνισμόν-κομμουνισμόν» για να… διορθώσουν τον κόσμον!!!

Άραγε τα ξέρουν αυτά οι «ειδικοί», και όχι μόνο του ΣΙΓΜΑ, ή… δεν τα έφτασαν; Κι αν τα έχουν διαβάσει αφού δεν τα έφτασαν, ΓΙΑΤΙ δεν τα λεν στον λαό;

ΓΙΑΤΙ δεν του λεν πως έτσι είναι που κάμποσοι «δεξιοί» εκολλήσαν την αρρώστια της… «αντίστασης» και ψηφίζουν μέχρι σήμερα ΑΚΕΛ; Πρώτος-πρώτος ο Τάσσος Παπαδόπουλος («ποτέ πια δεξιά»!), που εψήφισε Χριστόφια και κερδίσαμεν και… το Μαρίν μετά την εισβολή και άλλα μπισκότα της διακυβέρνησης Χριστόφια!

Ξέρουν, άραγε, και γιατί δεν το λένε οι «ειδικοί» της τηλεόρασης ότι έτσι είναι που εδώκαμεν τη μισήν της Τουρκίας; Επειδή εμείς δεν εθέλαμεν (από τη μια στιγμή στην άλλη) την Ένωση και βρίζαμεν με τις ευλογίες του Μακαρίου και του ΑΚΕΛ την ελληνική Μεραρχία που έστειλαν οι Αμερικανοί για να μας κάμουν την Ένωση και να ησυχάσουν που τον μπελά, άμπα και βλαστήσει νέα Κούβα στη Μεσόγειο.

Την εποχή του Μακαρίου δεν είχε τηλεοράσεις να λεν τα σύκα-σύκα, ότι είναι η δική μας «πολιτική» που έφερε τα δεινά μας. Τώρα που έχει γιατί δεν μιλούν; Πώς αλλιώς θα σταματήσουμε να λαλούμεν πελλάρες για τις… υποχρεώσεις των ξένων απέναντί μας; Πότε θα σταματήσουμε να ζητούμε από τους ξένους να βάλουν στη μπάντα τα συμφέροντά τους και να τηρήσουν… «αρχές», με σκοπό να γλιτώσουμε εμείς από τα λάθη μας; Που δεν τα παραδεχόμαστε;

Γιατί μόνο όταν παραδεχτούμε τα λάθη μας θα έχουμε ωριμάσει, θα έχουμε καταλάβει γιατί πρέπει να συμβιβαστούμε ή ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Θ’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Για την ώρα σβήνουμε την Ιστορία μας για να παριστάνουμε τους «ήρωες» της αντίστασης και να εισπράττουμε … ψήφους, αλά Μακάριος! Ο λαός, πάντως, άρχισε να το καταλαβαίνει, οι «δημοσιογράφοι» και οι «ειδικοί» αναλυτές πότε;

ΑΡ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου