ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Χαιρετισμός Παν. Λαφαζάνη στην εκδήλωση “Η Αριστερά στο Προσκήνιο”.



Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών, αντιδημοκρατικής εκτροπής και παρασυντάγματος.
Τσίπρας , ο μεγάλος “προβοκάτορας” της Αριστεράς στην Ευρώπη.
ΤσίπραςΟ Παναγ. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε χαιρέτισε στην μεγάλη εκδήλωση της παράταξης στον Κεραμεικό για τις Γαλλικές Εκλογές με θέμα “Η Αριστερά στο προσκήνιο”. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Hadrien Clouet εκ των εθνικών εκπροσώπων της “Ανυπότακτης Γαλλίας” του Jean Luc Melenchon και ο Στάθης Κουβελάκης στέλεχος ΛΑ.Ε Γαλλίας και ο Μανώλης Κοζαδίνος μέλος της “Ανυπότακτης Γαλλίας”.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:
“Στηρίξαμε θερμά την υποψηφιότητα του Melenchon και την Ανυπότακτη Γαλλία.
Θεωρούμε το αποτέλεσμα του Melenchon στον α’ γύρο των Προεδρικών εκλογών της Γαλλίας μεγάλη επιτυχία και μια θετική έκπληξη.
Ο Melenchon στην πραγματικότητα και η Αριστερά είναι οι μεγάλοι πραγματικοί νικητές των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών, ανεξάρτητα αν για δύο περίπου ποσοστιαίες μονάδες δεν μπόρεσε να περάσει στο δεύτερο γύρο”.
Ο Παν. Λαφαζάνης επισήμανε ιδιαίτερα ότι: “Η επιτυχία του Melenchon έχει μια ιδιαίτερη αξία διότι έγινε παρά και ενάντια στην δυσφήμηση της Αριστεράς στην Γαλλία και την Ευρώπη που προκαλούσε η μετάλλαξη και η προδοσία του Τσίπρα, ο οποίος ξεπούλησε όλες τις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τσίπρας, δυστυχώς, παρ’ ότι πλέον δεν έχει στην πράξη καμιά σχέση με την Αριστερά, λειτούργησε και λειτουργεί ως ο μεγάλος προβοκάτορας της Αριστεράς στην Ευρώπη”.
Ο Παν. Λαφαζάνης κατήγγειλε, επίσης, στον χαιρετισμό του “το τέταρτο σκληρότατο μνημόνιο που συμφώνησε ο Αλ. Τσίπρας και ο Ευκλ. Τσακαλώτος στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης”.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι “Τσίπρας και Τσακαλώτος συμφώνησαν αντικοινωνικά υφεσιακά μέτρα για το 2018 και κυρίως για το 2019 και πολλά χρόνια πέραν της θητείας αυτής της κυβέρνησης, που ισοδυναμούν με ένα τέταρτο μνημόνιο, χωρίς να έχουν καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση, χωρίς καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση και με πλήρη παραβίαση κάθε Συνταγματικής πρόβλεψης”.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε ότι “έχουμε δυστυχώς, όχι μια αριστερή κυβέρνηση αλλά μια κυβέρνηση άθυρμα στα χέρια της ολιγαρχίας, του ευρωπαϊκού κατεστημένου και της Γερμανίας.

Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών.
Έχουμε μια κυβέρνηση παραΣυντάγματος.
Έχουμε μια κυβέρνηση αντιδημοκρατικής εκτροπής.
Έχουμε μια κυβέρνηση ενός ιδιόμορφου βρώμικου παραθεσμικού ρόλου.
Έχουμε έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που βρίσκονται αντιμέτωποι με την λαϊκή απέχθεια και συχνά το λαϊκό μίσος.
Μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό που, αν ψηφίσουν στη Βουλή το πακέτο των νέων μέτρων, θα μοιάζουν ως “στημένες λεμονόκουπες” που γρήγορα θα πεταχθούν στο κάλαθο των αχρήστων, ακόμα και από αυτούς που τώρα εξυπηρετούν με τα μέτρα τους”.
Ταυτόχρονα ο Παναγ. Λαφαζάνης “χαρακτήρισε πολύ τυχερή αυτήν την κυβέρνηση γιατί στην Βουλή δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ενώ η ΛΑ.Ε εκτός της Βουλής αντιμετωπίζει από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης και τους διαπλεκόμενους κλειδοκράτορες, σκληρή αδίστακτη φίμωση.
Δυστυχώς αυτή την ώρα ο τόπος έχει μια μνημονιακή αντιπολίτευση, με πρώτη την ηγεσία της ΝΔ, η οποία είναι πιο ξενο-υποταγμένη και πιο εθελόδουλη και από τους εθελόδουλους σε αυτήν την χώρα αλλά και πιο μνημόνιο από το ίδιο το μνημόνιο”.
Η χώρα κατέληξε ο Παναγ. Λαφαζάνης “χρειάζεται κατεπειγόντως μια μεγάλη ανατροπή, την έξοδο από την ευρωζώνη, την ρήξη με την αδιόρθωτα νεοφιλελεύθερη ΕΕ, ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα, ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα και ένα πλατύ μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου