ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ενός διοδίου μύρια έπονται....

Με πρωτοβουλία του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή) και με την στήριξη και συμμετοχή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), πολλές δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες συγκεντρώθηκαν το  Σάββατο (29/4) στις 4 μμ στα διόδια της Ελευσίνας.
Οι αγωνιστές και αγωνίστριες από την ΛΑ.Ε, τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, το ”Μέτωπο Νίκης”  και ανένταχτοι/-ες άνοιξαν ειρηνικά τα διόδια και περνούσαν ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουν, πάνω από δύο ώρες τα αυτοκίνητα.
Η συμβολική αυτή κινηματική δράση βρήκε ενθουσιώδη απήχηση στους πολίτες, οι οποίοι κόρναραν πανηγυρικά με το πέρασμά τους από τα διόδια, χαιρετούσαν με το σύνθημα της νίκης, έκαναν ανάρπαστα τα φυλλάδια και προέτρεπαν τους αγωνιστές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος.

Το μεγάλο πανό της ΛΑ.Ε έγραφε το σύνθημα «Η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει. Μεγάλο πανό είχε κρεμάσει στον χώρο των διοδίων και το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α.
Η κινηματική δράση από τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και την ΛΑ.Ε, στην οποία έδωσαν το παρόν το «Μέτωπο Νίκης» και εκπρόσωποι του Κόμματος Πειρατών, με πολλούς ανένταχτους πολίτες και τις γύρω περιοχές, ήρθε ως απάντηση στα εγκαίνια και τις γιορτές που στήνει τελευταία η κυβέρνηση με αφορμή τον άνοιγμα νέων δρόμων, ακόμα κι αν τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί καν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου