ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Συνταξιούχοι σφαζόμενοι μειλιχίως ...



Ο ποιητής Εμπειρίκος μίλαγε για "Κορυδαλλούς σφαζόμενους μειλιχίως" - δηλαδή με γλυκύτητα....Σήμερα η Κυβέρνηση "σφάζει μειλιχίως και με το βαμβάκι" τους συνταξιούχους, υποστηρίζοντας δια του στόματος της Υπουργού Εργασίας ότι δεν τρέχει τίποτε...Και οι συνταξιούχοι ;  Αυτοί  με μιαν άκρως συμβατική αντίδραση παράγουν μια ακόμη ανακοίνωση και καλούν σε μια ακόμη συγκέντρωση, όταν έχουν προηγηθεί τόσες και τόσες άκαρπες...Εκεί δηλαδη που θα έπρεπε να αντιδράσουν  σοκαριστικά,  με ευρηματικά και ανατριχιαστικά τρυκ   απέναντι σε αυτούς που ονειρεύονται να τους ξαποστείλουν στα θυμαράκια το ταχύτερο,  προτάσσουν   καθώς πρέπει διαμαρτυρίες ....
ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ :
Η ΑΓΣΣΕ (Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος ) θα συμμετάσχει στην γενική απεργία της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 17 Μαΐου ενάντια στη συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία ουσιαστικά αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.

Η ΑΓΣΣΕ καλεί όλες τις οργανώσεις συνταξιούχων που είναι μέλη της καθώς και τις συνεργαζόμενες συνομοσπονδίες αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες με σκοπό να υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην φτωχοποίηση της κοινωνίας. Η νέα συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών φέρνει νέες περικοπές μισθών και συντάξεων και νέα λαίλαπα στους ήδη δοκιμαζόμενους πολίτες. Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι δεν εφαρμόζονται λύσεις ουσίας για το ασφαλιστικό/φορολογικό ζήτημα.

Η ΑΓΣΣΕ καλεί σε προσυγκέντρωση τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, όλους τους πολίτες στην πλατεία Κοτζιά στις 10.30 π.μ.

Η απεργιακή συγκέντρωση είναι καθορισμένη για τις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου