ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Καλά κρασιά......


Η ΕΙΔΗΣΗ : Για στήριξη του κλάδου της αμπελουργίας δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση Οινόραμα 2017. 

"Ένθερμη λίαν η δήλωσίς του"- θα λέγαμε επί το καβαφικότερον.... Αλλά με τις υποσχέσεις που δόθηκαν και στη συνέχεια ξε-δόθηκαν ή επιμελώς αποσιωπήθηκαν την τελευταία 7ετία, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ληφθεί στα σοβαρά μόνο από τους πάσχοντες από Αλτσχάϊμερ...

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υπενθυμισε  την «πάγια δέσμευση της Ν.Δ.» για κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, ενός φόρου που -όπως είπε- «ούτε έσοδα απέφερε στο ελληνικό Δημόσιο και προσέθεσε φυσικά πολύ μεγάλη γραφειοκρατία στους παραγωγούς - ειδικά στους μικρούς παραγωγούς». 

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα μαζί, πολιτεία και κλάδος, για να υποστηρίξουμε το ελληνικό κρασί, να το προωθήσουμε στις αγορές της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού. Να το συνδέσουμε με τον τουρισμό και με την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση και κυρίως να δημιουργήσουμε θέσεις απασχόλησης στην ελληνική περιφέρεια», πρόσθεσε και συνέχισε: «Να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε εκείνες τις τοπικές ποικιλίες, με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μπορούν πραγματικά να προσδώσουν στο ελληνικό κρασί το συγκριτικό πλεονέκτημα που του αξίζει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου