ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Όχι θα άφηνε τη Βουλγαρία !

Η Τουρκία παρεμβαίνει στη Συρία, στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στη Θράκη....Σιγά μην άφηνε εκτός βολής στα δυτικά της, τη Βουλγαρία !   Τελευταίο κρούσμα  αθέμιτης παρεμβατικότητας ήταν η περίπτωση του  Πρέσβη της Τουρκίας στη Βουλγαρία, ο οποίος σε ένα βίντεο έκανε ανοιχτή έκκληση για την υπερψήφιση του τουρκικού κόμματος DOST.
 Στην ειδησεογραφία  αναφέρεται επίσης πως η βουλγαρική κυβέρνηση αντιδρά  κατά της Άγκυρας "διότι εξωθούνται οι περίπου 60 χιλιάδες Βούλγαροι πολίτες που ζούνε στην Τουρκία να ψηφίσουν το DOST",  κάτι που ¨θεωρείται  άμεση επέμβαση στα εσωτερικά της Βουλγαρίας¨. 
Και ναι μεν το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας κάλεσε στην Σόφια την πρέσβη της στην Τουρκία Ναντέιντα Νεγίνσκι για διαβουλεύσεις, με στόχο τη χάραξη μιας νέας πολιτικής : Όμως στη Βουλγαρία συμβαίνει ό,τι και σε άλλες χώρες, όπου η φοβική στάση των πολιτικών έναντι της ισχύος ιδεολογικοποιείται και οδηγεί σε διαχρονική ενδοτικότητα. Απόδειξη η πολιτική έναντι της ΕΕ - που είναι πολιτική εσωτερικευμένου φόβου - ή και έναντι της Τουρκίας, με αποκορύφωμα την βλακώδη δήλωση Κατρούγκαλου  όσον αφορά τη διεξαγωγή πολιτικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα από Τούρκους,  εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου