ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ψήφισμα της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας για την υπόθεση του γηπέδου της Ν.Φιλαδέλφειας




Το τελευταίο διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ίδια επιχειρηματικά συμφέροντα που πριν από τρία χρόνια, όταν το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής» οδηγούνταν προς ψήφιση στη Βουλή, προσπαθούσαν να επιβληθούν δια της βίας, τρομοκρατώντας τους κατοίκους και τις συλλογικότητες της περιοχής, εμφανίζονται και πάλι με τις ίδιες διαθέσεις. Αρχικά, εκφόβισαν με εξώδικο υπάλληλο του δήμου, στην συνέχεια επιτέθηκαν απροκάλυπτα σε δύο αυτοδιαχειριζόμενους χώρους της Νέας Φιλαδέλφειας (την Λαϊκή Συνέλευση και την Στρούγκα) και στο κτήριο του Δημαρχείου και δε δίστασαν να ξυλοκοπήσουν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κατά την έξοδό του από το
Δημαρχείο. Είναι προφανές ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν την πόλη και το άλσος με πρόσχημα το γήπεδο επιδίδονται σε πρακτικές παρακράτους. Όμως, σε λαϊκές και προσφυγικές περιοχές με δημοκρατική παράδοση, όπως η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα, δε θα γίνουν ανεκτές τέτοιες πρακτικές.
Το συνδικαλιστικό κίνημα μαζί με όλες τις κοινωνικές οργανώσεις και συλλογικότητες δεν θα επιτρέψει την επιστροφή στις πιο μαύρες εποχές του παρακράτους, της τρομοκρατίας και της παραβίασης των πολιτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, της απαγόρευσης της συλλογικής δράσης και της ελεύθερης έκφρασης από οργανωμένες ομάδες τραμπούκων.  
Η Γ΄ ΕΛΜΕ(Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Αθήνας καταδικάζει τις επιθέσεις και θα συμμετέχει με όλες τις συλλογικότητες της περιοχής σε κάθε προσπάθεια να δοθούν οι δημοκρατικές απαντήσεις από την πλευρά των εργαζομένων και του κινήματος. Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας παλεύει μαζί με το λαό της Ν. Φιλαδέλφειας για έναν μαζικό, λαϊκό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.   
 


Γ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ                                          
ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ                                                                                      
ΤΗΛ – ΦΑΞ: 210 2012013
g.elme.athinas@gmail.com

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 31 3/3/2017 ΨΗΦΙΣΜΑ







                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου