ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τιμολογίων της ΔΕΗ το ανάγνωσμα...



Μήνυμα από το ρεπόρτερ Νίκο Στεφανή :



"Αυτή είναι η εξέλιξη των Τιμολογίων ΔΕΗ από το 2011 μέχρι το 2017 με όλες τις επιμέρους χρεώσεις για Οικιακό Τιμολόγιο (Γ1) με Μονοφασική Παροχή χωρίς Νυχτερινό Τιμολόγιο.

Ο ΦΠΑ που υπολογίζεται μόνο στο τμήμα "Χρέωση Ενέργειας" ήταν 9% το 2009, αυξήθηκε σε 10% τον Μάϊο του 2010, σε 11% τον Ιούλιο του 2010, σε 13% τον Σεπτέμβρη του 2010 και παραμένει στο 13% μέχρι σήμερα.

Τα εκάστοτε ισχύοντα Τιμολόγια ΔΕΗ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ. (https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia)

Τις τελευταίες μέρες Πολίτες που γονάτισαν από τις μειώσεις μισθών/συντάξεων, τις αυξήσεις φόρων/εισφορών, την ανεργία, ... , κάνουν ουρές έξω από και μέσα σε Γραφεία της ΔΕΗ για να "ρυθμίσουν" τα οφειλόμενα.

Κεντρικά και Περιφερειακά ΜΜΕ βρήκαν αφορμή να αυξήσουν την τηλεθέασή τους προβάλλοντας τις υπέρογκες αυξήσεις και τις "ακαταλαβίστικες" χρεώσεις των τιμολογίων ΔΕΗ, λες και ξαφνικά τώρα εμφανίσθηκαν.

Τα ίδια ΜΜΕ, από το 2012, όταν διπλασιάσθηκε ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, βομβαρδίζουν τους τηλεθεατές με διαφημίσεις για κάθε είδους αερόθερμα, θερμοπομπούς, κλπ. συσκευές θέρμανσης.

Από την άλλη μεριά η ΔΕΗ, με τις διορισμένες Διοικήσεις, αλλά και τους Συνδικαλιστές, είτε αδιαφορεί, είτε περί άλλα τυρβάζει.

1 σχόλιο:

  1. αυτό πάλι δεν το κατάλαβε ο Μ.Παναγιωτακης της ΔΕΗ που απο διοικητής κατάντησε εισπράκτορας του ΓΑΠ και Μπιρμπιλη ....Το 2016 εντοπίστηκαν 10.616 κρούσματα ρευματοκλοπών, μέγεθος που είναι το υψηλότερο όλων των εποχών, έναντι 400 το 2006.
    Δηλαδή σε μια δεκαετία οι ρευματοκλοπές αυξήθηκαν κατα 27 φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή