ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η ΛΑΕ….





Τα γκάλοπ δείχνουν όλο και μεγαλύτερη υπεροχή της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος  «ψάχνεται» αλλά οπωσδήποτε ξεσηκώνεται, οι αγρότες  δείχνουν  αποφασισμένοι να δώσουν τον υπέρ όλων αγώνα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες συμπορεύονται με τους ναυτεργάτες και τους ψαράδες. Οι εύπιστοι απέναντι στην «πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς» γίνονται δύσπιστοι, οι δύσπιστοι εχθρικοί, οι εχθρικοί φαίνονται  αποφασισμένοι να ρίξουν την αριστερόχρωμη απάτη, 4 ακριβώς μήνες αφότου αυτή ψηφίστηκε.
 Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η ΛΑΕ ; Μα φυσικά, τα επόμενα 30 χρόνια ο κόσμος θα άκουγε τη λέξη «αριστερά» και θα  έφτυνε με αηδία !  Και πάλι τώρα, παρά την έντιμη επιλογή των στελεχών της ΛΑΕ να αποχωρήσουν από το μεταλλαγμένο ψευτοαριστερηλίκι,  πολλοί έχουν διαμορφώσει ένα παυλωφικό αντανακλαστικό – ακούν λέξεις όπως «ανατροπή», «Σοσιαλισμός», «προοδευτικές αλλαγές»  και εκβάλουν de profunfis ένα δυνατό  «ΩΧ»….
Πάντως  αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκφράζει την ύψιστη ανάγκη συμπόρευσης με το λαϊκό κίνημα, χωρίς βερμπαλισμούς και ιδεολογικές παπάρες. Σήμερα το πρωϊ  ο Λαφαζάνης βρέθηκε στα Γιάννενα στη συγκέντρωση των αγροτοκτηνοτρόφων και δήλωσε ότι μαζί με τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, «θα μπλοκάρουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης».  
Εξ άλλου σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο  ίδιος  ανέφερε ότι η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα και κηρύσσει μεγάλο λαϊκό συναγερμό για την επαναθεμελίωση της Ελλάδας. «Η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, να μην περάσουν τα φορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών και των επαγγελματιών, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, για να φύγει όλο το μνημονιακό τόξο, το μνημονιακό σκηνικό. Και αυτό θα γίνει μέσα στο 2016. Η ΛΑ.Ε κηρύσσει έναν μεγάλο αγωνιστικό λαϊκό συναγερμό, για να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια και το μνημονικό πολιτικό σκηνικό. Για να ξεκινήσουμε μία καινούργια πορεία, από την αρχή, επαναθεμελίωσης της Ελλάδας, σε αντιμνημονιακή προοδευτική κατεύθυνση, έξοδο από την Ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα. Θα το πετύχουμε» .
"Να επαναθεμελιώσουμε την Ελλάδα" – αυτές είναι κουβέντες για μια νέα, αντιαποικιακή και υπερήφανη ηγεσία.  Κουβέντες που πρέπει και μπορούν να συσπειρώσουν όλους τους Πατριώτες αυτής της κατακαημένης χώρας…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου