ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Oi Aντιεξουσιαστές που την "έσπασαν" του Σκουρλέτη αναλαμβάνουν ευθύνη....

......προς τη σύζυγο του κ.υπουργού. Μην επικαλείστε "ΑΓΩΝΕΣ" και "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ". Θα τρίζουν τα κόκαλα των πραγματικών αγωνιστών αυτού του τόπου......

Η προκήρυξη των αντιεξουσιαστών που δημοσιεύθηκε στο indymedia έχει ως εξής :
«Για το "κέρασμα" στον υπουργό Π. Σκουρλέτη.

Τη νύχτα του Σαββάτου 17/10 - λίγες μόνο ώρες μετά την ψήφιση ενός ακόμα μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, ο αριστερός υπουργός Π.Σκουρλέτης είχε τα μούτρα να "χαλαρώσει" πίνοντας  το ποτό του στο μπαρ Ερωδιός επί της οδού Καλλιδρομίου. Σύντροφοι και συντρόφισσες που αντιληφθήκαμε την παρουσία του πράξαμε το αυτονόητο. Επιλέξαμε να του χαλάσουμε τη βραδινή έξοδο υπενθυμίζοντάς του την ατομική και πολιτική ευθύνη που βαραίνει όποιον υπογράφει μνημόνια και επιβάλλει το βάθεμα της ταξικής αφαίμαξης και της κοινωνικής λεηλασίας.
 Οι πολιτικοί υπάλληλοι της ντόπιας αστικής τάξης και του διεθνούς κεφαλαίου, οι "προϊστάμενοι" της ΕΕ, του ΔΝΤ και των ΗΠΑ δεν χωράνε στα Εξάρχεια - δεν χωράνε σε καμιά λαϊκή συνοικία. Αυτοί που δεν δίστασαν να υπογράψουν μέσα από το 3ο μνημόνιο το πετσόκομμα των συντάξεων και να πέσουν σαν τα κοράκια πανω σε ό,τι απέμεινε στο ασφαλιστικό - πάνω δηλαδή στον μόχθο και την εργασία 40 χρόνων του κάθε εργαζόμενου. Που δεν δίστασαν να "απελευθερώσουν", μέσα από την εργαλειοθήκη του ΟΑΣΑ, τα συμφέροντα των αφεντικών (βλέπε κυριακάτικη αργία, ποινικοποίηση απεργιών, μόνιμη κινητικότητα εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα), να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία βάζοντάς την υποθήκη αξίας 50 δισ. 

Αυτοί που "βαράνε προσοχή" μπροστά στις ορέξεις των ιμπεριαλιστών - τοκογλύφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης πλέον είναι υπόλογοι. Είναι υπόλογοι μπροστά στους εκατομμύρια άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους, είναι υπόλογοι μπροστά σε όλο τον εργατόκοσμο που αντιστάθηκε και ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα. Ένα αγωνιστικό - ταξικό όχι που δεν λογάριασε ούτε τις απειλές των αφεντικών, ούτε την τρομοκρατία των καναλιών. Ένα όχι που η μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την ακριβώς επόμενη μέρα αφού το μετέτρεψε σε "ΝΑΙ", λέγοντας ότι ο λαός δεν είπε όχι στην Ευρώπη-ευρώ. Να ξέρουν οι κύριοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ (και ο κ.Σκουρλέτης φυσικά) ότι ο λαός ψηφισε όχι για να συγκρουστεί με την Ευρώπη - να συγκρουστεί με τα μνημόνια και σήκωσε μόνος του τις συνέπειες που όπως μας είπατε θα ακολουθούσαν αν δεν μετατρεπόταν το όχι σε ναι

ΥΓ. Προς τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, το τιμολόγιο για την αποκατάσταση των ψευτοφθορών (ένα τραπέζι και ένα τασάκι) να αποσταλεί στο υπουργείο.

ΥΓ. προς τη σύζυγο του κ.υπουργού. Μην επικαλείστε "ΑΓΩΝΕΣ" και "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ". Θα τρίζουν τα κόκαλα των πραγματικών αγωνιστών αυτού του τόπου»

Σχετικά δες : "Ο Καμμένος, ο Τσουκάτος και οι γιαουρτωτές συνείδησης "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου