ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα- Παπανδρέου



Τελικά ο  Αλέξης Τσίπρας  συνάντησε τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου (ΓΑΠ)  και δεν έλαβε υπόψη  παρελθόντα ή πρόσφατα λεγόμενα  γι αυτόν .  Δεν έλαβε υπόψη  ότι μέχρι και  η  κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου δήλωσε σε κυπριακό ΜΜΕ ότι αν ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προβλέψει ότι ο γιός του θα έβαζε τη χώρα στο ΔΝΤ, θα έκανε  χαρακίρι…Δεν έλαβε υπόψη το παρατσούκλι του ΓΑΠ – του και «Γιωργάκη» αναφερόμενου λόγω πολιτικού μεγέθους -  ως «Παπανδρέου-Τσολάκογλου».
Δεν έλαβε υπόψη  την παρέμβαση του ΓΑΠ στην υπόθεση της  αλλοίωσης των στατιστικών δεδομένων από την ΕΛΣΤΑΤ, που προκάλεσε μάλιστα την αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.
Δεν έλαβε υπόψη την «Έξωθεν κακή μαρτυρία» του  Γ. Παπανδρέου, που  συνιστούσαν   τα αιτήματα  κοινωνικών και πολιτικών παραγόντων για  προσαγωγή του σε δίκη – όπως λόγου  χάρη του τ. Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Κόκκινου (Δεκέμβριος 2012).

Δεν έλαβε υπόψη τη γενικευμένη κατακραυγή εναντίον του ΓΑΠ,  τον  χαρακτηρισμό του ως  «ημιπρωθυπουργού» ή ως «έμμισθου broker των διεθνών τοκογλύφων» από τον Πάνο Καμμένο, ακόμη και την ύποπτη προώθησή του στη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ως εκ της χαμαιλεοντικής προσαμογής του στα κελεύσματα  της Παγκοσμιοποίησης. 
Δεν έλαβε υπόψη  το ρηθέν δια στόματος Χάρυ Κλυν  λαϊκό κατευόδιο:  «άει στο διάολο κολοφάρα»….

Ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός  μπορεί να κάνει  στο μέλλον ό,τι θέλει, μπορεί μέχρι και να καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη για διαβούλευση -  αν γνώμονάς  του είναι η κολεξιόν πολιτικών δυνάμεων που συσπειρώνουν κάποιους πόντους του εκλογικού σώματος. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει το παρελθόν  και  δεν μπορεί να  σβήσει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ  αντιμνημονιακών και μνημονιακών δυνάμεων. Αυτό δεν θα του επιτραπεί, εντός και εκτός κόμματος   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου