ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

2 Μαϊου, συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Στέφανο Κόλλια


Πέρασε σχεδόν ένας μήνας  από τον εμπρησμό που  κατέστρεψε ολοκληρωτικά,  για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια (!), το σπίτι του Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή Φωκίδας (Γκιώνα)...   Σε αυτό το διάστημα ελάχιστα πράγματα έγιναν για τον  εντοπισμό  των δραστών.
Οι αρμόδιες αρχές, που σε άλλες περιπτώσεις με υπερβάλλοντα ζήλο και ευαισθησία κινούν «γη και ουρανό»,  έδειξαν  για άλλη μια φορά αναποτελεσματικές  και δημιούργησαν ερωτηματικά όσον αφορά το ενδιαφέρον τους….
Οι συγχωριανοί,  συντοπίτες, συναγωνιστές και φίλοι του Στέφανου Κόλλια, θεωρούν ότι  η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να μπει στο αρχείο. Οι εμπρηστές με τη φωτιά στο σπίτι του Στέφανου, έβαλαν φωτιά στην ίδια την αξιοπρέπεια των πολιτών της περιοχής : Οι οποίοι  δεν μπορούν  να «χωνέψουν» ότι  υπάρχουν κάποιοι που λειτουργώντας είτε μόνοι τους είτε για λογαριασμό  άλλων και  θεωρώντας τον τόπο τσιφλίκι τους, χρησιμοποιούν  φασιστικές και μαφιόζικες μεθόδους, για να  διαφεντέψουν τις ζωές των ανθρώπων. Γι αυτό και δηλώνουν  ότι δεν θα ανεχθούν την όποια  καθυστέρηση και   συγκάλυψη που αποθρασύνει  φυσικούς  και ηθικούς αυτουργούς.
Οι συγχωριανοί, συντοπίτες, συναγωνιστές και φίλοι του Στέφανου 

καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία της Καλοσκοπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου