ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ



--------------------------------------------------------------------
«Η ομάδα πολιτών που διαμαρτυρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το φτωχικό του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έδωσε ραντεβού έξω από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα…..»
Από το
www.newpost.gr


-----------------------------------------------------------------------
Σοφία Βούλτεψη :

«Ερώτημα: Ως πότε θα κυβερνούν ή θα μετέχουν του δημοσίου βίου φρουρούμενοι; Ως πότε θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι αστυνομικούς για να εμποδίζουν την «επικοινωνία» τους με τον κόσμο, από τον οποίο υποτίθεται ότι αντλούν την εξουσία τους; Αλήθεια, πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται σε κάθε πολιτικό, την ώρα που οι κακοποιοί μας κλέβουν τα πορτοφόλια; Δυστυχώς, τέτοια ερώτηση δεν θα δείτε ποτέ να υποβάλλεται προς τον αρμόδιο υπουργό στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάθε πολιτικός – ανάμεσά τους και απλοί βουλευτές – απασχολεί τρεις βάρδιες αστυνομικών. Και στις περισσότερες περιπτώσεις η ασφάλεια ενισχύεται και από μοτοσικλετιστή. Αυτό για τις μετακινήσεις τους με αυτοκίνητο. Διότι έχει καταγραφεί περιστατικό στη διάρκεια του οποίου και λόγω επίθεσης που δέχθηκε πολιτικός σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, ξαφνικά πετάχτηκαν από πλαϊνά τραπέζια άνθρωποι με πολιτικά που έδειξαν τις ταυτότητές τους. Ομάδες αστυνομικών βρίσκονται σε διαρκή κίνηση όλη την ημέρα, αλλάζοντας βάρδιες και διανύοντας καθημερινά χιλιόμετρα ολόκληρα για να βρεθούν στο σπίτι του προσώπου που φυλάσσουν ή για να παραλάβουν το «αφεντικό» από το γραφείο του ή την Βουλή. Εργατοώρες, υπερωρίες, συνεννοήσεις, μοτοσικλέτες, κράνη, συνοδευτικά, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλείσιμο δρόμων – με συγχωρείτε, αλλά πού θα πάει αυτό; Έχει υπολογίσει κανείς – η τρόικα έστω – ποιο είναι το κόστος αυτής της γιγαντιαίας επιχείρησης φύλαξης του πολιτικού μας προσωπικού;
από το
http://www.elzoni.gr/01/03/2011

___________________________________________________
___________________________________________________
Γιώργος Δελαστίκ

«Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το τελευταίο διάστημα, ο γκαουλάιτερ του ΔΝΤ στην Αθήνα Πολ Τόμσεν διακηρύσσει δημοσίως, σε κάθε ομιλία του, ότι το ΔΝΤ δεν ζήτησε ποτέ από την κυβέρνηση Παπανδρέου να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό πουθενά στον κόσμο: Να βγαίνει το ΔΝΤ από .αριστερά(!!!) σε κάποια κυβέρνηση - και μάλιστα η κυβέρνηση αυτή να είναι του λεχρίτη του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Είναι όντως εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έφτασε μέχρι του σημείου να δώσει το δικαίωμα στον κάθε ιδιώτη εργοδότη να μειώνει όσο θέλει (!) τους μισθούς των εργαζομένων του, με προσωρινό κατώτατο φράγμα μόνο τα 740 ευρώ μεικτά του ελάχιστου μισθού, που καθορίζει η εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας.....»
Στάλθηκε από τον Θανάση Πετράκο




-------------------------------------------------------------------------
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Ταξί φτάνει σε μπλόκο. Από κει και πέρα, υπάρχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε εξέλιξη.Σε πρώτο πλάνο προβάλει αστυνομικίνα με τσιριχτή φωνή και υπεροπτικό ύφος Κάλαχαν:


«Σας παρακαλώ, κύριε, δεν μπορείτε να περάσετε από δω».


ΟΤαρίφας με ατάραχο βλέμμα και φωνή μπάσα:


«Γιατί, έχεις σφουγγαρίσει;»
ΥΓ Στάλθηκε στην Οικονικη από τον Σωτήρη Μαράκη
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, απευθυνόμενου προς τον Παπανδρέου, υποψήφια για 5 Όσκαρ καλύτερου πολιτικού γνωμικού :
«Μας πυροβολήσατε με σιγαστήρα…..»
Από το
www.newpost.gr
-------------------------------------------------
Σαρλ Μπωντλέρ(1821-1867)
« Υποκριτή αναγνώστη, αδέλφι που μου μοιάζεις»
Από το ποίημα «στον Αναγνώστη», στην ποιητική συλλογή «Τα άνθη του κακού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου